Careers

Find your way in the best theme building company in Finland.

theme Construction Designer

Imagine a World!

Haemme THEME CONSTRUCTION DESIGNEREITA Fantasia Works Oy:n tehtaalle Kuopioon

LAPPSET_CREATIVE_PETER_RABBIT.jpg

Etsimme kokenutta suunnittelijaa kansainväliseen ja vauhdilla kasvavaan joukkueeseen. Pääset osallistumaan kiinnostavien teemapuistojen, teemoitettujen attraktioiden sekä aktiviteettien suunnitteluun. Olet tärkeä osa suunnittelutiimiämme ja tehtäviisi kuuluu monipuolista 3D- suunnittelua sekä visualisointia.

Vastaat itsenäisesti projekteistasi ja huolehdit, että asiakkaasi on ajan tasalla työn etenemisestä. Suunnittelun painotus on tuotteiden toteutussuunnittelussa, jota tehdään aktiivisessa yhteistyössä tuotannon henkilökunnan kanssa. Kokemus leikkipaikkojen suunnittelusta katsotaan eduksesi. 3D- suunnitteluohjelmistoista sinulla tulee olla perustaidot Rhino3D ohjelmistosta sekä eduksi lasketaan 3dsmax tai muiden vastaavien visualisointiohjelmistojen hallinta. 2D -ohjelmistoista eduksi lasketaan Adoben CC- ohjelmistojen osaaminen.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset toimimaan erilaisissa kansainvälisissä projekteissa. Suunnittelijanamme pääset osallistumaan projekteihin alusta loppuun saakka ja näet konkreettisesti työsi tuloksen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:
• Työkokemusta suunnittelualalta yli 2 vuotta
• Erilaisten valmistustekniikoiden tuntemusta
• Ymmärrystä puu- ja metallituotteiden suunnitteluperiaatteista
• Kokemusta ideoiden tuotannollistamisesta
• Hyvä englannin kielen taito suullisesti ja kirjallisesti
• Joukkuepelaajan asenne positiivisella asenteella

Arvostamme myös teknistä harrastuneisuutta ja aitoa kiinnostusta teknisten haasteiden ratkaisemiseen. Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi osana kansainvälistä konsernia.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera viimeistään 4.11. osoitteeseen hakemukset@lappset.com. Laittaisitko hakemukseen maininnan siitä, mistä sait tiedon tehtävästä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Creative Director Jere Ruotsalainen, jere.ruotsalainen@fantasiaworks.com. Pyydämme kysymään mahdollisia lisätietoja ensisijaisesti sähköpostitse

ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Fantasia Works Oy tekee tarinoista totta. Muutamme tarinat houkuttaviksi fyysisiksi tiloiksi ja kaikkia aisteja aktivoiviksi seikkailuelämyksiksi. Suunnittelemme ja rakennamme teema- ja aktivi-teettipuistoja sekä tiedekeskusattraktioita. Tehtaamme sijaitsee Kuopiossa ja työllistämme yli 20 henkilöä. Kokemusta teemarakentamisesta on meille kertynyt pian 20 vuotta.

Fantasia Works Oy on osa Lappset -konsernia ja palvelemme yhteisiä asiakkaitamme globaalisti. Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tä-nään ja voimaan paremmin huomenna. Pohjantähti 2020 –tavoitteemme mukaisesti haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta luomalla parhaat asiakas- ja loppukäyttäjäkokemukset.
Lappset -konserni muodostuu 14 tytäryhtiöstä yhdeksässä eri maassa: Suomessa, Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset -konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä.